Багато років тому я був відправлений до в'язниці за те, що дуже погано і бунтівної юності. Я тільки що виповнилося дорослому віці, і був засуджений до двох з половиною років. Суд сказав мені, що я буду ходити в Збільшує максимальне Безпеки в'язниці, і що звідти, система буде вирішувати, де я повинен був голі хлопці 18 років зробити свій час. Я хвилювався про це ... але ... мислення дуже ясно теж. Зображення, що проходять через мою голову, але я знав, що немає виходу. Коли я на самом деле є там, вони прийняли мене в підвал, де процес нових засуджених. Вони пальців тебе, візьми свою фотографію, всі життєво важливу інформацію ... а потім вони у вас видалити всі свої одягу, і вони роблять повний обшук. Після цього ви маєте право прийняти душ. Я запитав їх про рушник і одяг, і вони сказали мені, що коли я вийшов з душу, що все буде. Я вийшов з душу, і не було там рушник на стілець. Я витер с, а потім обгорнув рушником навколо мене. Я знайшов охоронець, якого я говорив раніше, і я попросив його ще раз про якусь одягу. Він сказав, що вони зробили помилку і відправив одяг у камеру, де я б пішов, думаючи, що я був уже там. Він сказав, що він тепер буде супроводжувати мене, але що мені доведеться залишити тут, тому що рушник, він належав цей Департамент. Мені не сподобалось ... але як я вже сказав. Як це було, це не дуже довго, а ми тільки побіг у близько 2 засуджених. Це було в день ... і все працює. Коли ми підійшли до клітки, все, що там був матрац. Ні листів, ні одягу, ні рушники ... нічого. Я запитав, що я мав робити? Він сказав мені, що він побачить, що він може зробити і буде пізніше. Я стояв з голою дупою, у в'язниці, причому він не зміг приховати! Як не дивно, проходячи мимо і побачив мене. Він зупинився і сказав: "Хіба вони не дають вам одяг? Я сказав йому, що там був якийсь зіпсувати, і що я чекав охоронець повернутися. Він сказав мені, щоб не затримувати дихання на тому, що: 1. Він сказав: "Ходімо зі мною ... Я просто вниз в останню комірку і у мене є додаткова одяг, яку я можу дати вам". Я подякував і пішов слідом за ним по рівню. Ми ходили до нього в камеру, і він почав вкорінення через пральня мішок знайшли одяг. Я почув голос позаду мене сказав: "Ей! Що відбувається?" Я повернув голову, щоб подивитися ... і раптом хлопець, який мав би допомогти мені ... схопив мене за соски! Це потрясло мене! ... І моєї першої реакцією було схопити руками. О, це боляче! Багато! Він щипав їх дуже важко! Він сказав мені, покласти руки вниз, стояти на місці і робити, як мені розповідали. Спочатку я не міг! Мої соски були в біль! Але він все щипав все важче і важче, поки я не зробив, як він сказав. Він сказав мені, що моє ім'я було зараз "Bitch" і що його ім'я було "господаря". Я належав до нього зараз і що до тих пір, як я був слухняним, не будуть покарані. Інший хлопець сидить на ліжку, зі спущеними штаньми і грав з його півень. Мій пан змусив мене встати перед ним з широко розставити ноги, то він нахилився мене. Мені було наказано взяти його хуй в рот і смоктати її. Я зробив, як мені розповідали. Весь цей час мій господар був ще щипати мої соски. Він запитав мене: "Ви коли-небудь ваші киска трахкав Bitch"? Я похитав головою. Він сказав: "Wow! Ви коли-небудь любити це!" Я відчула його член тикати на мене. Він розвів мої ноги далі один від одного і сказав мені, щоб розслабитися. Я зробив, як він сказав ... тоді він протаранив його член в мені ... всю дорогу! Було боляче, як ніщо, що я ніколи не відчувала. Всі мої м'язи напружує, і важко було дихати. Він сказав мені: "Тепер ви збираєтеся отримати трахкав мою Bitch ... і повірте мені ... скоро ви будете просити для моєї уваги!" Everytime він врізався в мене ... він витягнув на мої соски, дуже важко! 2 з них мали велике час зі мною. Хлопець, якого я хуй смоктати, було начхати на мене і вдарив мене в обличчя. Мій хазяїн трахкав мене жорсткий і щипати і потягнувши за мої соски! Було дуже жарко! ... І дуже цікаво! Я отримав великий жорсткий на себе! Хлопець почав Каммінг в рот ... і так він схопив мене за голову і штовхнув його на хуй! Мій господар, то почав Каммінг також, в моїй дупі (кицька). Він зловживав мої соски жорстоко! Він витяг його півень, і збирався протерти чистою на моїй кицьки. Але його друг зупинив його. Він сказав: "Давайте зробимо ваш Bitch тут очистити його від в рот!" Мій господар погодився. Вони перетворили мене навколо, наказав мені на коліна і поклав хуй в рот! Він попередив мене, що краще бути абсолютно чистим ... або ще! Це був мій перший день у в'язниці ... і кожен день після це було дуже Двійники.
Багато років тому я був відправлений до в'язниці за те, що дуже погано
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Страница: 1