Бар Білий кінь в Оулд-стріт не рекламувати себе, щоб випадковий перехожий. Захований вниз крутими сходами у підвал, його місцезнаходження і особа була передана з вуст в уста ті, хто спробував його прихильності і хотів віддавати той же досвід на своїх близьких друзів.
Аж ніяк не будучи елегантним, один може бути виправданою, якщо одна думка одна гуляли в одному з пухкої суглобів кліп, схоже, ростуть як гриби в нічному повітрі в цьому районі Лондона. З дерев'яними столами та очерету крісла, що начебто вони тільки що вийшли з картини Пікассо, його голі прапором поверсі бар і нестійкою тільки служили б підкреслити, що ті, хто дійсно жадають, що "Білий кінь" може запропонувати готові ігнорувати .
Товару, який вона має в достатку гарна музика: у розумінні тих, хто був вихований на Преслі, ритм і блюз, соул, і чорний Gospel Music. Одним словом, це була музика, яка годувала свою душу і вивів вас знову і знову, раз за разом, незважаючи на байдуже обслуговування і кілька грабіжницькими цінами.
Як я ходив на "Білий кінь" на 2-30, які вранці це місце було суцільно від стіни до стіни, сигаретний дим ще майже єдине ціле від підлоги до стелі, Преслі був Бельтинг з 'Only You "з давніх Wurlitzer і раптом всі думалося, що зі світом. Він узяв п'ять хвилин киваючи знайомим і не дуже стриманий підштовхує з ліктями, перш ніж я досяг бар і замовили. Це було, як я підняв свій келих, що я відчував очі пронизливо ззаду по голові.
Коли я звернувся я виявив, що дивлюся в одну з найпохмуріших обличчях, що я ніколи не бачив. Він був більше, ніж просто колір його шкіри, що мають той же блиск, як полірованого чорного дерева. Бездоганно одягнений, власника особою сидів просто на його високий табурет, широкою посмішкою на обличчі, які виставлені ідеальний зубами, підняв склянку віскі в руці.
"Та ви виявите, що ви шукаєте, друже мій.
"А чому ви думаєте, що я шукаю що-небудь?" Я запитав, злегка виправдовуючись.
"Ми всі шукаємо щось, 'прийшов миттєво відповість:" Все залежить від того, якщо людина, яку ми з можемо поставити його чи ні ".
Був тривалий контакт очей рясніє сексуальний підтекст, а потім, після кількох хвилин розмови ми випадково розміщена наша ще не завершена напої на роздягли бар сосни і залишив White Horse. Це короткі репліки було початком дружби, яка повинна була тривати більше 15 років.
Це було, коли ми йшли назад у свою квартиру в Ноттінг-Хілл, що я потрапив під чарівність ораторського Клайв Morumba, син головного африканського та медицини людина, тим не менше. Це була людина, то третій студент юридичного факультету Лондонського університету, який знав, стислість і тонкощів англійської мови набагато краще, ніж я, і я впевнений, що саме цей навик, який дуже допоміг йому в кінцевому рахунку, стати лорд головний суддя своєї країни.
Високий, стрункий і впевнений у собі, він був людиною, яка, як кажуть китайці, була "легка в його шкурі. Освічені далеко за межами нормальної книги навчання, було витонченості мови і таким чином, що я знайшов відразу привабливим.
Будь-який бачимо два ми йшли разом у цю ніч можна було б вибачити за це подвійний прийняти. Клайв з його добре побудований кадр, ебенове дерево і шкіра туго, кучеряве волосся контрастних химерно з моїм невеликим кадр, шкіри, які не поклонялися сонцю протягом багатьох років і довгі, світле волосся.
Його 2-х кімнатна квартира відбивали людина, рідкісний, але цілком достатній, один кут у своїй вітальні займає хитромудрою різьбленням, 6-футовий високий стовп полюс африканського походження, в комплекті з масовим прямо фалосом і пару яєчок, що зробила б будь-яка розведенню биків пишатися.
"Я, як боги, щоб бути там, де я можу подивитися, поторкати і поговорити з ними." Він сказав, шляхом пояснення.
Здавалося, ми сиділи за третє чашку кави з Southern Comfort, що він раптом подивився прямо на мене і сказав: "Це ваш перший раз з чорним людиною, чи не так?
Його безпосереднім чином впіймав мене зненацька, мій Романець дати йому відповідь набагато більш адекватна, ніж будь-які слова, я міг би бурмотіти. Він посміхнувся, що інфекційні посмішка і похитав головою.
І всіх чорних людей навколо того, що змусило вас вибрати мене честь? У всякому разі, ви nowz що вони говорять про иг чорношкірі чоловіки, пн 'Остання пропозиція було сказано в переоцінити акцентом раба Глибокого Півдня, які принесли посмішку до мого обличчя.
"А що це таке? Запитав я. 'Те, що вони висять, як жеребці і може їхати всю ніч? Так, я чув розповіді. Але я знайшов собі привертає до вас, людині, і що людина випадково прийшов з чорним кольором шкіри, от і все. У всякому разі, я не зовсім впевнений, що всі історії, які розповідаються про чорні чоловіків правда, ви?
Знову посмішка. 'Ніколи не був на прийомному кінці одна в мене немає можливості дізнатися. А як щодо вас, чому ви готові ризикнути?
"Це фантастика, що я протягом багатьох років", сказав я, посміхаючись ", але до цих пір я ніколи не зустрічав людину, що мене привернуло досить для мене, щоб спробувати його.
Ця заява, в якому одним махом видалити будь-якої невизначеності, що мої очікування і наміри не були, безпосередній вплив на атмосферу в приміщенні, і це кольорові пасажирів.
Звернення він узяв моє обличчя в руки і, обережно потягнувши мене до нього, поцілувала мене в губи, язик швидкий пошук з шахти в обійми, який повинен був залишити мене перехопило подих. Я відповіла на його поцілунок з одним з моїх власних, електричних хвиль через здригався всім тілом від моєї голови до підошви ніг. Моя спина арочні, як він підняв мене і тримав мене в обіймах, що більш ніж достатньо показав мені, майже тваринної сили, що він володів.
Наступне, що я пам'ятаю, ми в своїй спальні стояв поруч з величезною ліжка з балдахіном в комплекті з навісом, він шепоче мені на вухо: "Роздягни мене. Повільно.
Прибравши його взуття, він взяв черевики і шкарпетки з моїх рук і поклав їх акуратно в тумбочці, сорочку, яка після підвішування уважно на спинку стільця ліжку. Сказати, що Клайв був добре складний буде сказано. Його груди і руки були дуже добре розвинені, його соски жорсткий і прямий живіт два ряди м'язових кубиків.
Це було, як я нахилився, щоб полегшити його штани-під ніг, що я зіткнувся віч-на-віч з найбільшою чоловічий член, що я ніколи не бачив. Хоча ще навіть не середньої твердості, це форма і довжина були ясні, як вона лежала щільно вздовж складки атласному бікіні записок, як товсті, спальні змія, він обрізав голову опуклі на півдорозі через стегно.
За роки я мріяв про те, любов'ю з чорним людиною, але тепер, зіткнувшись з раптовою фізичної реальності, що це збирається за собою, я почав серйозні сумніви. Зондування моя дилема він витягнув мене на ноги і обережно ослаблення моєму обличчі його поцілував мені коротко на губах.
"Ви не повинні, якщо ви не хочете. Ви можете зупинити будь-який час ви хочете. Врешті-решт, Є й інші способи задоволення один одного, так?
Для того, щоб підкреслити свою точку він взяв обидві мої соски між пальцями і звернув їх жорсткий через тканину моїх шовкових блуза, руху, які спрямовані хвилі еротичного тепла через все моє тіло, я спиною всеосяжною, рот відкриття з мимовільною видиху. Ні, вирішив я, як хвилі еротика на спад, якщо б я прийшов далеко у виконанні фантазії я хотів би пройти весь шлях, якщо це можливо.
Зниження записок Клайва, як я опустився на коліна, я, нарешті, побачив, у всіх його оголений блиск, що певна частина фантазії, що я мріяв роками. Протягом декількох секунд, що він взяв мене в тому, що видалити останні залишки одягу, член Клайва досяг майже повної ерекції, її голова вже обрізаних рвалися на шкірі, які воювали за її стримування. Я сидів на його ліжку, стілець і кілька довгих секунд милувався красою, що я тільки що розв'язали. Повний 10 або elevan дюймів у довжину і товщину співмірні, вона під ним два найбільших яєчка, що я мав все бачив, все дає мені негайного біль у паху, спраглі відчуваю це глибоко всередині мене.
Нахилившись Я провів мовою по краю, що тепер пульсуючої головою, вниз його в повний зріст, навколо обох тремтіли яєчка, а потім знову вгору знову. Відкриття рота так великий, як міг я тоді його охопило глибоке так глибоко, як я міг, то є, поки його голова торкнулася пульсуюча глибині мого горла, і все ж таки більше половини його як і раніше залишаються за рамками, сухий і недоторканою. Клайв застогнав, як я почав швидко, насосні рухи головою, його члени одержують як і раніше ще важче, як я це зробив.
Через хвилину або близько того я повільно полегшили мою голову, поки я не відчував, наповнений обода його члена голову між губами, м'язи рота почала хворіти на напругу того, щоб розтягнути до сих пір для розміщення його. Я згріб так складно, як я посмів зубами: тоді смоктав свій набряклий голову так складно, як я міг би, кожен мимовільний спазм його яєчка розпорошення його збудження соком усередині мого рота, покриття задньої горлі. Sweet з гіркуватим присмаком, я, нарешті, полегшити його з мого рота і оглянув результати моїх рук.
Ці результати були просто свідками, його довжина збільшилася щонайменше половина дюйми, його яєчка тремтіли в унісон з поштовхами його пеніса, весь випростався, як думав, що вони були висічені з жорсткого, чорного чорного дерева, а потім полірується до високий блиск. З легким відтінком поту в даний час охоплює все його тіло, здавалося, що вся його статури були вирізані з того ж дерева, а потім полірований до блиску.
Повільно, Клайв почав роздягнути мене, свого зведення, не запинаючись ні в найменшій як він зосередив на відкриття кнопки мого Levi's, а потім мій блузку. Через кілька хвилин я стояв перед ним голий, вогонь в моєму стогін росте інтенсивність більше я дивився на масові тепер член між ніг. Залишаючи мене, стоячи в один рухом він впав на коліна і лизнула мене, все кінчено. Потім, звертаючись навколо мене, він нахилився до себе, розсталися мої щоки і губи, нарешті зондування його жорсткий, м'язистий мова глибоко всередині мене, його глибокий стогін змішуючись з гарячим диханням, що застеляла весь мій пах. "Ти хороший смак.
Стоячи, він повернув мене навколо та підтримали мене до ліжка, тривогу бронювання боротьбі за популярність на нагальну необхідність бути коханим глибоко і пристрасно людиною в даний час тримає мене. Хоч я і вирішив, що не було ніякої можливості, що я міг би йому всі свої соки потекли ще швидше при думці про те, що вона буде почувати себе взяти стільки про нього так глибоко, як тільки міг.
Він обережно пестив моє обличчя, коли він поклав мене на кінець ліжка, що стоїть над мною, як чорна Намібії бога. Спираючись на мене він поцілував мене злегка губи, руки прокат обидві мої соски жорстким, рух за годинниковою стрілкою.
"Я знаю, що ви відчуваєте застережень, сказав він тихо, і я розумію так, що ви відчуваєте, тому якщо ви хочете зробити що-то ще зараз саме час розповісти мені. Це не перший раз, що це сталося зі мною.
Відчуваючи його зведення зачіпаючи моє стегно, як він говорив, єдиний спосіб, що я міг відповісти на нього з повільним хитаючи головою.
Досягнення вниз, він відкрив скриньку в тумбочці, дістав трубку вагінальної змащення і передав її мені.
'Давайте використаємо деякі з цих почати з, а потім я впевнений, що природа буде йти своєю чергою. Ви можете зробити відзнакою. "Як я вже сказав, Клайв був красномовний.
Запит виконаний, в одному русі він лежав мені на спину, ноги підняті високо в повітрі, і завмерли мої ноги на плечі. Усміхаючись, він повільно сунув стегна вперед, поки голова його членів увійшли в контакт з моїх губ, а потім обережно полегшили його мастилом голову вперед, поки ми обидва відчували кільце його шолом подати всередині мене.
Там він відпочивав. Були різкі удари як фізичних, так і еротичні болю відкриваються до такої ширини, м'язи розтягуватися більше, що я раніше думав, було меж. Поступово біль вщух вогненний повинен бути замінений на бажання відчувати себе більш від нього всередині мене.
Неначе по команді, Клайв полегшили його стегна далі вперед, сантиметр за сантиметром, поки я почала задихатися, ми обидва відчували, що йому прийти до місця, що сказав нам обом, що немає більше місця, більше нікуди податися.
З розгляду для мене він тоді дав собі відпочинок всередині мене, що знайшли час, що мені потрібно, щоб пристосуватися до відчуваючи щось настільки масивними всередині мене, щоб пристосуватися до нестерпний біль, що і проникаючого образи і викликали. Підтримка власної ваги і ваги ноги на його м'язисті руки, він посміхнувся мені.
"Ви бачите, що не так уже й погано, чи не так?
Тим не менше злегка захекавшись від відчуття, від нього так глибоко всередині мене не було ніякої можливості, що я міг йому відповісти.
З емоціями та почуттями, які були повені моє тіло Я був у розгубленості слів. Ніколи я не відчував такої повної, як я в той час, його член твердий і пульсуючі, заповнюючи вакуум, що я відчував у необхідності наповнення довго, дуже довго. І тільки потім, що я дізнався, що я взяв трохи більше половини того, що він може запропонувати.
Що Клайв і тоді мене здивувало. Замість того, щоб почати доглядати за мною, як я думав, що він збирається, він повільно полегшили майже всі його зведення з мене поки тільки голова залишалася всередині. Потім полегшив тому ще, зупинившись, як кільце навколо голови його зведення повільно вийшов з мене. Потім він почав давати мені перші кілька еротичних переживаннях, що я ніколи не пройшли раніше.
З швидким штовхаючи його стегон і зосередитися на моєму обличчі вираз, як барометр, як те, що він робив, було здійснення мене, він почав швидко, масажні рухи тільки з голови його зведення, яке було еротичні і має на меті послаблення Далі мій ще тугі м'язи. Дивиться на мене уважно, він знав, перш ніж я зробив, коли я був на межі кульмінації, і зупинив його від відбувається, штовхаючи себе глибоким він усередині мене, біль відкриваються як в даний час недосліджені глибини миттєво повертає припливів оргазму.
Я ахнув сумішшю еротичні болю та шоку, як я відчув його член досягти, а потім передати те, що я раніше вважав своїм фізичного межі. Існував ще більше болю, як він тепер, хоча і більш повільними темпами, відкриваються все більше і ще більше від мене, я сам шокований знову при одній думці, що він думає, що я можу прийняти все про нього.
Він уповільнив крок, як він побачив мій вираз звернутися до одного з справжньої болю, коли він ще не полегшило ще себе в мене, зупинився, як я почав боротися тому, щоб полегшити себе з масовим обнесення, що загрожує торкнула моє серце. Стріли біль також стрільба вгору по відношенню до моєї легенів і скорочення моє дихання, відчуття в ногах, перш за все приємно оніміли, в даний час повністю зникли. Він повільно опустився назад, поки не відчув, мені розслабитися.
"На жаль. Як це відчуваєте?
Точки, де Клайв вщухли вернули голову його члена в контакт з невеликий шматочок, здавалося б, знаходиться трохи нижче моєї військово-морський, кожен імпульс його членів відправки хвилі насолоди по всьому мого тіла.
"Я не знаю, що ви робите, я прошепотів, вражений хвилями велике задоволення брижі по всім тілом", а просто продовжувати робити це. Ви відчуваєте себе так ... так добре ".
Усміхаючись, він опустився трохи з мене, а потім назад, повільно штовхаючи будівлі ритм, який незабаром був його власний актуальність. Закривши очі, Клайв почав користуватися відчувати мене схопили його довжини. Як він сказав мені пізніше, щілини у верхній частині його пеніс був отримати масаж від деяких ж суть, що дає мені стільки задоволення, і вона викликала його набагато швидше, ніж йому хотілося б.
Я швидко відчув, що він починає втрачати контроль, його рухи стають термінових і в той же час, більш вимогливим. Незабаром він штовхав все глибше і глибше в мене, але замість болю, що я пережив раніше, тепер не було хвиля за хвилею, поколювання оніміння. Починаючи з моєї кінцівок, він кинувся до а потім зіткнувся де-то в мене під морським, моя голова зараз вибуху стукати на подушку, але в ритмі іншого барабанщика.
Я підняв руки, я схопився за обидва його жорсткі соски і припиняли їх так складно, як я міг би між моїм вказівним і великим пальцем, зітхання еротичного задоволення розповідав мені, що я роблю те, що він любив.
'Зробіть це важче! Зробіть це так складно, як ви хотіли! Складніше! Сильніше! "
Все швидше і швидше пішов, і глибше, ще глибше він прийшов у мене, поки я не відчула його жорсткі лобкове волосся чистити глибині мого стегна і той факт, вибухнула в голову, що я брав всі його ...
Це було, як ця думка зареєстровані, що дві речі одночасно, що відбулося буквально у мене перехопило подих. Клайв, занурений у свої фантазії, раптом стало ще довшим, товще і важче, всередині мене. Болі, які були на тонкій межі між еротичним і не задоволення почала ще раз проти моєї верхньої частини тулуба, особливо в легенях. Потім, в той же час, я також почав свою особисту шляху до задоволення.
Як Клайв зараз стукати напрямку стала ще складніше і вимагає ще, мій власний орган прокинувся від басейну попередньо диплом, в якому в спав. Він став швидко наливатися кров'ю, а потім битися в унісон з ударами Клайва. Незабаром він стояв важче, ніж коли-небудь стояла перед поки ще хто-то всередині мене, м'язи розтягування шкіри, що містять його в нові межі.
Тоді, як я знав, що він ось-ось кульмінація, Клайв витягнув всю свою довжину з мене і стояв, все тіло його тремтіли, між моїм ще підняв ноги. Спалахи еротичного агонії пройшла по його обличчю, він застогнав.
'Боже мій ... Боже мій! "Його пеніс дав два більше імпульсів потім почав вивергати вміст його тремтіли яєчка всій моїй животі і грудях. Хвиля за хвилею гарячої сперми брудом на мене з мого горла вниз в мою лобкових волосся, кожен еякуляції супроводжувалося подальшим вигуки подиву від Клайв.
Я ахнув, а потім ахнув ще раз, ніколи ще я не бачив людини, виробляти або кількості сперматозоїдів, що я бачив у ту ніч. Це було в ту ж мить я сам і досягла кульмінації, мій власний оргазм викликані тепла сперми Клайв, вираз його обличчя, його стогони задоволення і еротичні недосвідченість, що я пережив, коли він був глибокий, всередині мене. Спазм після спазм, я додав істотно теплий резервуар вже повені груди і тіло, і вся додавши товсті, затхлий запах нічного повітря.
Повільно, як ми обидва повернулися на землю дійсності, я обережно опустив ще sensationless кінцівок, не в силах повірити, що я прийняв всі чорний стовп полюс, що було дивно, до цих пір важко і прямо між ніг Клайва.
Клайв, першим, щоб мати можливість говорити, не задихаючись, посміхнувся. фото голі дівчата 14 років
"Ви знаєте, ви перший білий, чоловік або жінка, це вдалося прийняти все від мене? Ви знаєте, як добре, що змушує мене відчувати себе? Крім того, ви перший, хто зумів викликати мене достатньо, щоб досягти кульмінації, зазвичай я повинен закінчити собі рукою. Я відчував себе так добре всередині вас, що я просто хотів йти далі і далі, але щось треться головою об ерекції, що саме відвіз мене з розуму! Зазвичай я прийняти набагато більше часу, щоб закінчити, та й то, як я вже сказав, я повинен закінчити сам. А ти що, не вам сподобається?
Тим не менше з працею кажу, я сказав йому, що він був першою людиною, який зробив мені кульмінації зсередини, стадії, що дуже мало чоловічих відносин досяжності.
'Хоча я знав, що це боляче на початку я повинен був відчувати всі ви в мені, інакше я б відчував, що я обдурив, не в останню чергу на себе.
"Тоді, коли ви почали, щоб досягти кульмінації, я міг собі уявити, стає все важче і важче Я просто знав, що це станеться. Я ніколи не готових стільки, скільки те, що я тільки що зробив, і не з ким-то всередині мене. Я все ще відчуваю тебе всередині мене, навіть якщо ви вже закінчували на вулиці, і що саме зробило його більш еротично. Ви розумієте, що я намагаюся сказати?
Клайв посміхнулася мою підбирав слова. Нахилившись він лежав на мені, його мову знайшли шахті в ніжний поцілунок.
"Підемо і прийняти душ, і я скажу тобі, і показати вам, наскільки я розумію ... '