"Що ти робиш Аарона?" Пенні хихотіли, коли вона намагалася зберегти рівновагу.
"Вибачте, але ваше волосся пахне добре. Я сказав, занурюючись носом її шиї, як я зробив вигляд, що нюхати її волосся. Вона засміялась і дав мені веселий п'яний поштовх.
"Дивись, що ти зробив". вона говорить, намагаючись здаватися серйозним.
"Що? Я не робив нічого, але запах твого волосся". Я сказав, скручування вільної нитки, що випав з її до-до.
"Ви знаєте, що це зробив", сказала вона з ще випити. "Так зупинити діючи як ви не знаєте".
Я озирнувся і побачив клуб групи наших друзів з роботи як і раніше спілкуватися і пити. Ми приєдналися до них і бенкетували приблизно півгодини довше ми все ж таки вирішили назвати це вночі під час закриття.
Один за іншим, всі пішли на стоянці. Я сказав Пенні на добраніч ", і я зібрався увійти в мою машину.
"Ти в порядку, на диску Пенні?" Запитав я.
"О, чорт так, я був гірше, ніж це раніше". сказала вона морочиться з нею ключі для другого, а потім кидаючи їх.
"Пенні", сказав я, підійшов до неї. "Дозвольте мені?"
Вона почала хихикать, коли вона нахилилася, щоб підняти її клавішами. Вона встала і почала втрачати рівновагу. Я ковзнув рукою за талію і притримав її. Її спина була у мене на грудях, і вухо її вуст моїх.
"Я відвезу тебе додому в порядку?" Я сказав тихим, заспокійливим тоном.
"Ви зробили це знову ти неслухняний білий хлопчик. сказала вона дає мені грайливий шлепок по руці.
"Я не знаю, що ви говорите. Я сказав, пішки її до себе в машину.
Ми сіли, і я поїхав.
"Я не можу піти додому Брайан". вона говорить, як я поїхав її вулиці.
"Чому ні?" Я запитав, цікаво, якщо б вони битися.
"Я просто не можу. холодно сказала вона.
"Гм ... o.k." Сказав я. "Так куди я вас веду?"
"Моя сестра живе на Лексінгтон-авеню. Вона працює третин".
Я витягнув біля під'їзду і сказав, доброї ночі Пенні ".
"Завдяки Аарона". сказала вона вийшла з машини.
Вона засміялася, коли вона намагалася ходити. Я вимкнув машину і вийшов. До цього часу Пенні спершись на капот моєї машини.
"Come On Girl". Я сказав їй допомагати йти до дверей.
Вона порився в ключових і зумів відкрити двері. Вона відчинила двері й спіткнувся об килим, як вона увійшла. Я допоміг їй піднятися і вручив їй ключі від дверних замків. Вона обійняла мене, і я відчула, що її притиснути її киска з моєю промежини. Вона вирвалася і дала мені дуже сексуальний вигляд.
"Ви продовжуєте робити це навмисно. сказала вона діє як вона лає мене.
"Якого біса я роблю? Ви продовжуєте звинувачувати мене щось зробити для вас .... що я роблю чорт забирай?" Я запитав, абсолютно неосвічених щодо того, що вона мала на увазі.
Вона зняла джинсову куртку, і я не міг не помітити її приємний набір дині. Вона була одягнена в тонкі, жовті, привід нагору, що притулилася до її грудей, красиво показані не тільки повнота їх, але твердість її великі темні соски. Я думаю, саме тому вона тримала куртку на всю ніч.
Вона була дуже сексуальною, і я завжди хотів доторкнутися до неї жорсткі, темно, тіло. Чорношкірі жінки просто подивитися сексуальніше до мене. Я люблю всіх жінок, але я більше приваблюють жінки кольору. Може бути, це їх сексуальність криві або, як їх красиві мерехтить шкіри. Хто знає? Я просто знаю, мій член був готовий до дії!
"Ви дали мені всі мурашки по шкірі, і я не міг зняти куртку". сказала вона, сміючись.
"Що мурашки по шкірі повинні з нею робити?" Я запитав, намагаючись здаватися безневинними.
"Мої соски отримати жорсткий і це змушує мене збудитися." сказала вона, дивлячись униз. "Бачити"?
Я довго дивився, як мій член билося.
"Так, так? Що в цьому поганого?" Я запитав, посміхаючись.
Вона дала мені ще обійняти і почав терти її кицьку проти моєї Ерекція. Її рука ніжно взяв мене за дупу, і ми почали цілуватися. Наступне, що я знав, мій член з її розв'язав був, і я її підняв спідницю. Ми пішли до кімнати, гість, і я був радий дізнатися, вона не носить який-небудь трусики. Її фірма, круглі, осел відчував себе так м'яко і сексуально.
Я обережно зондіруемой її м'який, вологий, складки з пальцем, як мій рот почав смоктати пухкі темні соски. Незабаром ми були повністю голою у 69 позицію з нею у верхній частині. Я поклав палець в її щільних, мокрий, кицька, як клацнув язиком її клітор. Вона взяла мої яйця, як вона закручених мовою кільце навколо на мій член тонкий кінець. Вона пішла за свої кроки і дали підставу мого члена важкому становищі, як вона пішла швидше на мій валу. Я примусив її відзнакою, і вона змащується її киска все моє обличчя, коли вона випустила свій вершковим соки.
Потім вона стрибала на мій член, і мене сісти на ліжко. Вона обернула ноги навколо моєї талії і притиснув її груди до мого обличчя. Я смоктав її Лусіаус сиськи, а вона сіпнулася на мене. Я почав качати її засунувши вгору півень, як вона зачинила її кицьку на ньому.
Я відчував, кулі починають горіти, і я почала стогнати голосно, що я збираюся диплом. Це змусило її з розуму! Вона почала говорити, як повія, і просив мене смоктати її соски важче. Я смоктала їх важко, і вона пішла з розуму!
"О, так! Suck важче Аарон! Моя киска горить прямо зараз!"
"Я майже у мети!" Я застогнав, як піт капав від мене.
"Я знаю, що ви хочете кінчити всередині мене Аарон!" Вона дратувала вона сповільнюється.
Вона зупинилася і отримав від мене. Я схопив її.
"Ей, не зупинити зараз!" Я заскиглив.
Вона поклала на спину і став терти її клітор і щипав її соски. Я дивився, як вона потіху собі. Мій член засовався, як я дивився на неї вигнути спину і прошу мене диплом з нею.
Я сів на неї і ковзнув хуй всередині неї, як вона стала диплом. Її спазми схопив мій член, як я почав пхати важче. Вона влаштувалася в мене, як я протаранив її. голи дивчата 18 рокив
Її нігті вп'ялися мою спину, коли вона задихалася. "Ах так, зараз Аарон! Зараз ... дайте мені все це ... кінчив в мене Аарон .... боже мій!
"Ви готові?
"О, Боже так!"
"Ви хочете прямо зараз Пенні?"
"Я хочу це так погано!" вона каже, роблячи її киска підтягти на мене.
"О, крихітко, от і все ... та дівчина ... що робити жорсткі киска ... ohhhhh .... ohhhhh .... е. .. е. .. е." Я хмикнув, як я підірвав мій пачку всередині неї.
Це був самий дивний секс у мене був! Я одягнувся і пішла мені на двері. Ми цілувалися протягом декількох хвилин, як я відчула, що її голі цицьки в останній раз під її халат. Я пішов додому і замислитися про те, що сталося. Мені довелося дрочити, щоб я міг спати, і повірте мені це було одне дуже спокійного нічного сну!