Вона пройшла по підлозі, намагаючись не отримати мені її помітили, що неможливо для будь-якої людини, щоб протистояти їй. Її короткі темно-русяве волосся здавалося б звернути увагу на її блідий білий complextion та її вологі червоні губи. Я дивився, як вона навмисно нагнувся і зробив вигляд, щоб забрати щось з підлоги.

Навіть не підозрюючи про це, поки не стало надто пізно, я легко її за руку і просити я можу допомогти вам дивитися, я сказав, підморгнувши? Вона посміхнулася і нічого не сказав на хвилину, вона каже, мене звуть Емілі Comello. Вона подивилася на мою руку і тихо знайшла її номер телефону на моїй руці. Вона попросила мене допомогти їй, і я обережно підняв її однією рукою за талію. Вона швидко стиснула мою руку і прошепотіла: "Ти мені потрібен зараз!" Я думав, що прийшов тут же. Я питаю себе, "як я можу отримати важко так швидко і для кого-то я навіть не знаю?

Ми зробили нашу apolizies і лівого боку. Ми приїхали на машині, і я відчував себе, як школяр на його перший сексуальний контакт. Емілі посміхнувся і облизав губи і сказав з почуттям невідкладність "взяти мене прямо зараз на задньому сидінні машини. Я сказав: "Ну давайте принаймні диск-то зі сторонніх очей". Вона сказала: "Ні, я не можу чекати, мені потрібно зараз, чи це нічого? Я сказав "добре, то тепер воно є."

У ті дні й навіть зараз це дійсно ризиковано займатися сексом в машині прямо на вулиці на очах. Це було в 1940 так, щоб він був дійсно вважається гріховним і заборонені, але їй було все одно, вона хотіла моя скеля жорсткий півень в її гаряче тіло pusling. Хто я такий, щоб відмовити їй на честь того, що вона, здається, необхідно. голі дівчата в душі

Я повільно почав знімаючи blouce, щоб зробити моє хвилювання довше, але вона б нічого цього немає, вона просто взяла мою сорочку і розірвав його і крикнув: "Зараз в штани! Вона швидко proceduced гострий ніж і притис до мій пеніс. "Повір мені, я б ці штани в секунду. Вона усміхнулася і сказала:" Ось це краще! "Я був побоюючись, і половина порушених у той же час. Мій член імпульсного від хвилювання, як наші органи зворушений, і коли прийшов час для мене ввійти, вона відштовхнула мене і сказав: "Ні, я хочу, щоб смоктати тебе, дитино, і я маю на увазі зараз!" Дозвольте мені розповісти вам жінка з ножем не один в їдальні, особливо якщо ви прикладом голими в задньому сидінні автомобіля.

Коли ми закінчили вона сказала: "Наступного разу я тобі кажу, що хочу тебе, ти б краще не соромтеся. Потім витяг ножа і на мій пеніс.

Я слабо кивнув головою на знак згоди, і запитати, чи можу я знову її побачити. Вона laughted і схопив її за одяг і вискочив з машини.

Я взяв себе в руки і пішов на вечірку і питав, хто вона. Всі вони сказали, що її звати Емілі Comello і вона жила в Літл-Рок, Ar.