Ви, нарешті, отримав в Канкун, на тиждень, відпочинок, сонце, пляж, пиво. Що ще людині потрібно. Ваш номер знаходиться прямо на пляжі, перевіряючи у вас сталося помітити прекрасний перевірки леді теж. Світле волосся, короткі, приємні форми, MMMMM .. Ви вважаєте, що це буде хороший відпочинок. Вона повертається і посміхається, ти усміхнувся у відповідь і портьє запитує вашого ID, ви звертаєтеся до рук йому, коли ви озирнутися на якому вона вона пішла. Чорт візьми, ви думаєте, ах, добре я просто хочу отримати до себе в кімнату зміни і йти лежав на пляжі. фото дівчат
Ви виходите на пляж пізніше, і це трохи переповненому так що ви переїхати в барі і замовити пиво, підійшов до кріслі сидіти .. AHH .. Ви говорите собі, то тепер ця живе. НД тепла вода красива, пані в купальних костюмах .. мізерними натовп купальники, гарний вигляд. Через пару годин ви засинаєте відчути себе більш розслабленого, ніж у вас на деякий час. Як ви повільно сліду (людей, що йдуть на гучні людей ви думаєте), ви відкриваєте очі і ось вона знову, жінка, сьогодні вранці засідання не 3 стільця геть. Вона виглядає сексуальною, як пекло в своєму білому один шматок купальник, нд капелюх. Ви помічаєте, вона дивиться на вас, і ви можете побачити красиві блакитні очі, ви ніколи не бачили. Вона посміхається тобі і дивиться в бік. Покладення на спинку крісла і заплющує очі. Ви лежали там на деякий час просто дивився на неї, ви не знаєте, чому-то про неї, що вас цікавить. Ви можете сказати, вона старше тебе, але, як здається, ви хочете знати її більше. Вона рухається навколо у кріслі, як її грудей піднімаються й опускаються, м'якими рухами, як вона приймає глибокий вдих. Ви можете відчувати себе вашої мужності перемішуванні до життя, як ви думаєте працює ви губи над цими красивими великими грудьми.
Ви питаєте тепер, що було б, взяти її під сонцем на пляжі, ви обидва голі, як ви насоса в ній, і вона стогони своїм ім'ям. Чорт .. Ви думаєте, чи потрібно, щоб її, як деякі. Отже, ви вирішили ризикнути і попросити її на обід.
Ви встаєте ходити туди, де вона є і коштують, як школяр, і раптом, не знаючи, що сказати, просто дивлячись на неї, як вона лежить там, бачачи її губи і хотів, щоб поцілувати їх. Вона відкриває очі і бачить, ти стоїш ... "Привіт" Вона говорить: "Привіт!" Ви говорите. Вона дивиться на тебе, як вона чекала ... Ах, так .. щось сказати ", мені було цікаво, якщо б ви були один? Ви виходите перед нерва залишає все разом. "Так", вона говорить: "Я приходжу сюди кожен рік, щоб розслабитися і насолоджуватися сонцем". Хотіли б ви сидите? "Говорить вона. Сидиш і почати маленьку говорити кажу їй, чому ви там і питаєте у неї невеличкий речі про себе. Ні, вона не зможемо, вона вам скаже, вона вдова, дорослий син з дітей своїх, і тому вона подорожує виділити сама. Приблизно через годину чаті ви відчуваєте, як ви знаєте її назавжди, ви повинні виділити в загальній, навіть якщо ви молодше, ніж їй, здається, виглядати і вести її віку. Літні але молодий в той же час.
Перш ніж ви знаєте, що вона просить вас на обід, і ви говорите, да. Говорити їй, що ви зустрінете її в холі на годину.
Обсипали і одягнені в білі штани і чорну сорочку відкритої грудей вниз, красиво ковзати по взуття. Вас чекають у холі. Ліфт відкривається, і там вона одягнена в маленьке чорне плаття, НЧ в передній достатньо, щоб побачити вершини тих чудових грудей і білі сандалі підборах. Вона йде до вас усміхається й каже: "Ви виглядаєте дуже красивий, але мені сподобалося краще, коли я побачив сосок кільце. і сміється сексуальний сміятися. "Ви дуже красиво і гарячої все в одному" ви їй скажете, "спасибі" говорить вона, "ми будемо харчуватися в їдальні?" "Звичайно, скажете ви. І ви йдете в поміщаються в гарний стіл і замовити вино і прекрасний обід.
Їжа, питво, сміючись, ви все ще не можу повірити, наскільки ви хочете, вона змушує вас так сильно в цих білих брюках ви боїтеся стояти, тому що всі помітять.
Ви закінчити пляшку вина, і вона каже: "ми будемо гуляти по пляжу в повний місяць сьогодні я хотів би бачити його."
"Я хотів би, що" ви говорите, та сплатити рахунок після сперечатися, хто це, ви виграєте, вона залишає чайові.
Прогулюючись по пляжу через м'який місячне світло грав на її волоссі, показуючи натяки на червоний і блондинка. Вітер приходить і Ви можете відчувати запах її парфумів, суміш квітів і спецій. Вона йде попереду трохи і говорить вам, щоб слідувати їй, що вона хоче, щоб показати вам що-небудь.
Ходьба шляху до берега немає жодного, але ви і її і океан. Існує невелика бухта згорнути вправо, вона бере вашу руку і каже: "Ходімо зі мною" Ви за нею в бухту. Темніше, але деякі все ще можна побачити її красивий зад, як вона йде попереду. Вона зупиняється, повертається і каже: "поцілуй мене". Ніяких проблем там, як ви хотіли, щоб ви бачили, так як вона виходила з ліфта. Ви тягти її до себе і опустіть голову, щоб зробити губи у неї злегка спочатку подивитися, що вона буде робити. Вона трохи стогони й обгортання руки на шию, поглиблюючи поцілунок для вас, водячи мову між губами, щоб знайти ваш. Ви відкриваєте рот, щоб, крім її мову, і вона притискає тіло ближче до вас. Ви досягаєте вниз і покладіть руки на цій прекрасній дупу і стиснути її, піднімаючи плаття вище стегон.
Вона ворушить ще ближче, і ви можете відчувати себе вашої мужності гартування з кожним погойдуватися.
Ви порушуєте цілувати і повільно рухатися вниз шию цілувати кожен дюйм зупинки тільки на м'яке місце між її шиї і плечей, починаючи, щоб присікти її там. Вона кладе руку на голову, відкинувшись деякі так що ви можете досягти там краще.
"Yessss сказала вона шипить тихо:" Я люблю цілувати там, не зупинити ", як вона досягає в період між ваші тіла і знаходить ваш півень стає все складніше з кожною хвилиною. "ВІН", вона стогне, як ви продовжувати аж до її грудей, показ мовою по вершинах. Вона кладе руку на ваш півень тер його, гладила його крізь штани.
Звичайно, радий, що вирішив не надягати нижню білизну, ви посміхаєтесь і самому собі. "Візьміть сорочку шепоче вона, будь ласка". Ви крок назад, щоб видалити це вона хитає головою немає .. "дайте мені" говорить вона низьким голосом. Вона почала розстібати сорочку розміщення поцілунки, як вона йде вниз до вашого поясу. Вона досягає і повільно штовхає його на себе і виконати свої руки на грудях, сосків знайти кільце там вона опускає голову і запускає її мовою навколо нього, а потім акуратно засмоктує її до рота. Літл потрясінь бігти звідти у ваш півень робить його стрибок з відчуттям, рот, теплий, бажаючи, смоктати.
Ти закриваєш очі і спертися голову назад, "чорт жінка, яку я отримав спробувати тебе на смак"! Ви шипіння. Вона відпускає сосок і кроки назад. Охоплення до прийняття ремені її сукня вниз по плечах плаття падає на пісок, і вона стоїть там тільки в чорні ремені. Ви крокує близьких і коліна, повільно потягнув її вниз ремінці, як ви цілувати її живіт потім запустити свою мову до верхньої частини її кицьку. Допомагаючи їй вийти з ременів вона поширює її ноги трохи так що ви можете досягти, де ви обидва хочете піти. "Я хотів, щоб ви чіпайте мене є, як я вперше побачив ви спите на пляжі". Вона посміхається вниз на вас, як ви нижче голову і запустити свою мову уздовж її кицьки губами, не голився, але, прикрашений добре ви думаєте. Вона піднімає ногу і кладе її на плече, поклавши руку на голеною голові вона тягне вас ближче, задихаючись в даний час, як ви почнете Флік її клітор мовою. Вона приємно пахне, навіть сюди, ви думаєте, як квіти. Бажання відчувати її диплом на твоїй мові, як ви почнете працювати на її клітор чути її стогін все голосніше. Ви розміщуєте ви однією рукою її прикладом щокою до її стійкого та інших запуску у неї м'які губи кицьки, поки ви не знайдете її відкриття, розміщення 2 пальцями всередину і починають рухатися і виходити повільно, а свою мову роботи з її клітор. "OMG дитини, так, це він тут же говорить вона в період між штани", Yesss, не зупинити, швидше дитини, MMMMM, та я збираюся закінчити .. "
Ваш контроль над її дупу отримує жорсткий, як ви можете відчувати її киска жорсткість і як мокра вона отримує. вона скрикує і здригається, як її кульмінація проходить через її тіло і на пальці робить вас практично диплом теж з почуття.
Ви попались на неї, поки не відчуєте її спуститися і стояти, викладання штани ви скасувати їх, і вони падають на пісок з сукні. Вона доходить до і приймає жорсткий півень в руці погладив її м'які руки. "Я хочу, щоб ви ебать мені зараз говорить вона. "Я хочу відчувати, що ваш півень глибині мене накачування мені важко"
"Це те, що ви хочете занадто дитина? запитує вона.
"Так", ви дихання "Я хочу, щоб теж".
Вона підходить до скелі, яка є в бухті і нахиляється Поклавши руки на нього, ворушив її дно на тебе, вона дивиться через плече і посміхається. Ви крок за її спиною і повільно увійшов до її, відчуваючи, як мокра вона для вас. Ви починаєте качати і вихід і вихід почути океану відбиваючи ритм з ударами. "Ах, так коханець моєї, що воно крок для мене" вона стогне. Ви переїжджаєте в і з почуття її киска затягнути навколо вашого півня з кожним ударом. Нахилившись ви досягнете її грудей і погладжуючи щипати знаючи, що вона любить його від звуків її рішень. Ви можете зупинитися, як це всю ніч, почуття це так добре, як ви і залишають її і місяця, висвітлював її і ви. Ви хочете її кінчити раз хочу відчувати її диплом на півень, ти стоїш і почала гладити швидше і жорсткіше в неї. Вона знову шипить, як ви вважаєте її киска починають скорочуватися навколо вашого півня .. "Так, ебать мене міцніше" говорить .. "Я збираюся закінчити знову .. OMG"
Ви вважаєте її киска стискаючи хуй і це все, що потрібно, вона кінчає, і ви знову вибухають всередині неї, насосні гарячий навантаження в цій милій жінці, Каммінг так сильно ви думаєте, ваші коліна збираєтеся пряжкою. Ти падаєш вперед на спину і місце цілує їй на плече, як ви спуститися з висоти. Через кілька секунд ви витягнете, і вона звертається, стоячи на колінах вона бере твій член в рот, щоб смоктати відмінністю від вас як від. Після того, як вона робить вона стоїть і цілує тебе міцно, і ви помістіть ваш обняв її і просто тримати один одного. "Це було чудово" Ви скажіть їй, і вона погоджується.
Вона кроках і знаходить її трусики і плаття, починаючи покласти їх на вас знову ходити і плаття теж. Ви крок до неї ззаду і місце поцілувати її в шию і сказати: "так, я побачу тебе знову?"
"Так, так у нас є весь тиждень, може бути, ми можемо знайти кілька місць, на пляжі, щоб побачити сайт". "Хочете, щоб йти в мою кімнату для нічний ковпак"? запитує вона. "Ще б пак" ви говорите. І ви ходити рука об руку назад у готель. Виготовлення плани на кінець тижня.