Я був з моїм другом, Брюс, трохи менше року, коли я був запрошений на Новорічний бал у його бараці.
Це був абсолютно шикарний роман, і він сказав, що мені доведеться купувати бальному платті, і що я повинен був прибути на рівні близько 7 вечора.

У день балу, я знав, мені довелося шукати абсолютно чудове, як це було б сотні посадки молодих солдат по місту на своїх мундирах, і, хоча я був технічно додається, тому ніколи не завадить флірт мало.

Я довго гарячий душ, а також провів віку тертя мильної бульбашок всього мого 36GG грудей, по всьому тілу, і дивитися бульбашки збираються навколо моєї кицьки.

Думки про всіх тих солдатів питної ту ніч, і дивився на мене, повернув мене на стільки, що, перш ніж я знав, я був два пальці всередині себе, і пестила себе вже до думки.

Мені довелося перервати мою фантазії короткий хоча, як у мене було тільки 3:00 залишилося підготувати себе.

Коли я був в кінцевому підсумку готова, я сів у машину, і зробив короткий подорож до армійських казарм.

Коли я приїхав туди, я попрямував прямо в кімнату Брюс, де він глянув на мене і дивився відкрити рот. Він ніколи не бачив мене такі величезні зусилля, перш, але я знав, сьогодні важливо для нього, тому я не хотів, щоб його вниз.

Я слово довжини чорного атласу, плаття без бретелей від, який віддав і штовхнув моєї великої грудей разом, і ліквідований в моїй талії, чорні Strappy sparkly сандалі, з відповідним сумці. Я навряд чи які-небудь прикрас, за винятком пари діамантова запонка сережки, і крихітні сльозинки підвіска діамантом на золотому ланцюжку білого. Сльозинка впала болісно над моєю розщеплення.

З Брюс як і раніше дивився на мене, я підняла одну ногу на кінці своєму ліжку, і показав йому, що я був одягнений тільки маленький крихітні пара червоних атласних ремені під моє плаття і нічого більше.

Я думав, це було б перетворити його, але він, здавалося, більше зацікавлені в нас, що запізнився на обід, так розчарований, я пішов за ним через підставу величезний намет, який був створений на одному з полів.

Як тільки ми увійшли, я побачив деякі з кращих друзів Брюс, стоячи до нас назустріч, коли ми увійшли, і ніхто з них ховали свої відчуття при вигляді мене так одягнені на ніч. Кожного разу, коли я зайшов, я відчула, що мої груди злегка підстрибуючи, малюнок дивиться від кожної людини в кімнаті. Кожного разу, коли я нахилився, я відчував, очі напружено дивляться моє плаття і ловити очах здіймалась розщеплення.

Все це уваги від кожного з інший, як мій друг, почав робити мені дуже вологий, гарячий і схвильований, тому я вирішив піти в бар і випити.
Коли я приїхав туди, я побачив, Гері Манінг бар. У мене завжди була схильність до Гаррі, і ми були загравання один з одним, як скажений майже рік тепер.

Коли він передав мені пити, він упевнений, що він пролив лише дрібні сума на моїй руці, так що я б зігнути злегка облизувати його.

Коли я нахилилася, я відчув, що його очі дивляться мої груди, і коли я подивився, я заглянув глибоко в очі, і дуже повільно, облизав свої п'ять пальців тільки з краю в мене на язиці.
Gary ледве рухався. Але я бачив у його очах, що він хотів більшого.

З настанням вечора пішли далі, я знаходив все більше і більше відмовок, щоб піти в бар, і кожен раз, коли я пішов, Гері б знайти ще одна причина для мене лизати мою руку, або нагинатися, поки він не досяг прямо над баром і поцілувала мене по щоці.

Миттєво я відчув ударної хвилі бігти по спині, по ногах, і я ледве міг стояти.
Gary перестрибнув через планку тримати мене, і запитав, де Брюс.
"Він грав питної гри з деякими іншими пустотливі хлопчики" Я відповів, що дає йому брудної усмішкою в той же час.

"Не могли б ви показати мені дами? Запитав я. Чудово знаючи, де туалети були, я практично жив у казармах.

"Упевнені, що" відповів Гаррі, і він взяв мене за руку і повів мене до себе житло блоку.
Він відкрив двері, щоб пропустити мене, схопив мене за руку і почав цілувати мою шию, занурюючись носом мені в ніс. Я застогнав, як я відчув його вже жорсткості півень зачіпала мою дупу щоки.

Gary закрутилося навколо мене, і взяв мене у своєму великому могутньою зброєю, і почав цілувати мене, довго й повільно і глибоко. Я відчував, найдрібніші частини, що поцілунок в моїй киска. Я відчуваю, що мої м'язи вже напружено навколо щось тверде.

Я провела руками по всьому тілу, зупиняючись соромиться його член щоразу руками, де скрізь поруч з ним, в результаті чого Gary стогнати, як я дражнив його.
Проблема була, це був поворотний мене, наскільки це був він, і я опустився на коліна і почав скасовуючи його форму.

Я бачив його півень навесні вільною, і, хоча це не було найбільшим у мене було, це було далеко товстої я бачив. Я лизнув губи і кинувся бігти самому кінчику мого мови вниз всю його довжину, а потім назад на поверхню. Я побіг в мій язик все менше кола навколо своєї блискучої кінці дзвін, з його півень розмахуючи в повітрі, відчайдушно за мене прийняти все горло. Але я люблю дражнити.

Я продовжував лизатимуть мою якийсь час, а потім повернувся язик мій врозріз з його член і почав лизати кожну останню міліметріческіе його красивий півень. Потім я почав замінити облизує з трохи малюсіньких поцілунків, то більше поцілунків, весь час потирав розмахуючи кульками з лівої руки.
Нарешті, я взяв кінчик півня в рот і почав смоктати його, потираючи руки всій його довжині, як я це зробив.
Я дражнила його, взявши тільки дюймів у той час, і смокче, і рухомого мій язик за стільки його півень, як міг, поки я в кінці кінців поступився його стогони, і взяв всю його довжину в мій рот.
Сторони моєї губи боліли з розтягується його обхват так багато, але я можу сказати, що він подобається.

Він схопив мене за волосся і почав тягнути голову вперед і назад, на свій член все швидше і швидше, з тією лише звук у кімнаті час його яйця плескали з мого підборіддя, і мої стогони задоволення на його півень.
Gary випускати великий стогнати, і я приготувався до його гарячої диплом в Гуш-горло, але він відсунувся.

Я встав плутати, коли він підніс мене, і поклав мене обрушився на раковину. Він упав на коліна і підняв довгу спідницю, плаття вгору, і штовхнув мою крихітну трусики убік. На один раз, я відчув, як товстий мова та навколо мене. Нахабний дерново дратував мене так само, як і я дражнив його. Він повільно почав працювати один з його довгий товстими пальцями між моїх губ, а з іншого боку подорожував грати з моїх грудей крізь сукню.

Я швидко рвонув верхній частині плаття вниз, тому він міг би повну свободу, щоб грати з величезним кулі. Він почав лизати і смоктати на мій клітор, що працюють інший палець глибоко в моїй киска, потискуючи йому руку, як він працював їх і зовні і всередині і зовні. Його пальці іншою рукою знайшов один з моїх сосків, і він став крутити його про між пальцями, відчуваючи, що тверднуть при його дотику.
Я почав стогнати і стогнати все голосніше і просунув голову ближче до моєї кицьки, оскільки я відчував оргазму будівлі, але він встав.
Він подивився мені в очі, і дав мені брудною посмішкою, і я був подоланий з похіттю.
Він опустив голову і замінити одного боку, між губами кицьку, як він почав смоктати і жувати мої соски.
він зводить мене з психічними, я потребував в ньому більше, ніж я що-небудь знадобиться в моєму житті.

Гаррі мав відчувати моя кицька тремтіли, коли він посміхнувся мені знову і сказав:
"Добре, добре, я бачу, що ви перебуваєте в агонії"
А з 1 швидкий рух, ноги на плечі, і він розтирав кінчик, що красиво жирний півень над моїми губами. Я відчув, пульсуюча проти моєї соки. Гаррі затаїв півень проти мого клітора і почав качати стегнами, так що він в основному використовуючи його півень, як я хотів би використати свій вібратор проти мого клітора. Я стогнав голосніше, коли я відчув палець відстеження мій сосок. Мої соски грають, зводить мене з диким, і це було занадто багато для мене. Я прийшов важче, ніж я прийшов в моє життя, і кричала в задоволення, коли він протер клітор все сильніше і сильніше з його півень.
Просто, коли я думав, я не міг приймати будь-які ще, він провів свій член від моїх губ, і з 1 масових поштовх, удар всю свою півень глибоко в мою кицьку.
З ноги на плечі, він змусив мене відчувати себе абсолютно повний півень, і брудний, як чорт.

Він опустив ноги, і я загорнув їх навколо його талії, тягне його до мене ближче, так близько, як я міг отримати його, і він позичив, щоб поцілувати мене. Я відчував запах моїх соків на його обличчі, так облизав губи, щоб я міг спробувати, наскільки включений і я.
Він нахилився, щоб лизати мої соски, все ще трахкав мене важко і глибоко, і просто відчувати його голову між рук, і язик його на мої соски зробив свій тремтіння тіла і сагайдак, як я був ще один величезний оргазм.
Відчуття своєї соків повені у всьому його член повинен бути занадто багато для Gary прийняти, тому що він засунув член з моєї мокрий мокрі киска, і поставив її між моїми величезні сиськи.
Я смоктав і смоктав і смоктав кінець його півень, як він стирчав з моєї розщеплення, і це було тільки хвилину або близько того, коли я дивився його півень ривок о, і поспішно закрив рот приблизно в кінці товстим кінцем, як я відчув, як Крем накачування глибоке горло.

Усміхаючись, я проковтнув багато, потім засміявся, як скуйовджений, ми дивилися в дзеркало. фото голих дівчат

У тому випадку, Гері подивився на двері, і ми побачили Брюс стояв дивився. Я думав, він збирається підірвати його кришкою на мене за сміливість ебать не тільки хто-то ще, але один з його приятелів, коли я подивився вниз і побачив свій член в руці.

Так що я зробила єдине, що я міг думати, я підійшов і поклав свій член між моїми губами і смоктати його теж старався. Брюс у кінцевому рахунку, удар, але не кришкою його, він підірвав його вантаж на всьому протязі моїх грудей, а потім змусив мене вилизувати все це покинути, як "моє покарання" для загвинчування хтось ще.