Лорен моє ім'я, і в мене є дуже цікавий роман з моєю жінкою Джен. Ive був благословенний мати товсті 6 дюймів півень і жорсткі киска. Вона любить, коли я поцілував її ніжно, як вона стогне шліфувальні її теплу кицьку на мене. Її миле шкірою і рудим волоссям диски мене з розуму разом зі своєю великою giggly дупу вигляді ідеальної яблуко. Транскордонним мене, як я сиджу на дивані, вона ляпаса особа її великі сиськи, як я посміхаюся, мої пальці грати з нею мокрою пізді. Я відчуваю її руки на моїх стегнах slidding до мого підлозі жорсткий півень капала precum чіткі і slimmy. Сидячи тому, вона скасовує мої штани і ривків мені, коли ми поцілувати тихо. Зняття моєї верхній її пестив мої тверді соски. Бакінг, як вона поклала на мене вона облизує губи, як я чекаю її смоктати мій пітер. дівчата 14 років
Приймаючи мені в рот вона лизала мій широкий головою. дивиться на мене я виплюнув трохи крему, як вона відкриває свої ноги і пальці мої отвір у той час як смоктати мій валу. постійно її, я зняв з неї штани засіданні її на краю дивана, тому я можу дати губи цілує і гарний всмоктування. Тягова губи відособлено Я мовчазна її клітор пальцем і трахкав її повільне, як вона застогнала і сіпнулася.
"Прийди і потрапити мені мама каже". Тримаючи голову, стогони, як я дюймовий в її щільних кицьки соковиті, щоб перемогти його хуй здригнулося, коли я почав гладити її мавпи. відкриття її ноги вона дозволяє мені, як я копати мій товстий маленький огірок у неї. "Так, не зупинити трахкав мене зануритися в тому, що кицька сука". Весь цей час я могла б почути мій хуй зубріння в її щільних мокрі отвори.
Кушинга та queafing як я дістав всю дорогу. Насосні жорстких вона почухав задницу я лежав на верхній сиськи на сиськи, як я рвонув з кожним ударом. Humping мені, що вона говорить мені, щоб подивитися, як вона ковзає мене і з її отвори. "Закривши очі я застряг її з глибини, як вона зачинила її великий дупою вниз на мій член. Холдинг закрила мені відскочив, ми разом, як вона кричала. Pussy і Дік сік забризкала, як ми досягли оргазму. Вийнявши я прямо на мій хуй її мокре дупу. "Ах скінчив в цій жорсткої кицька, ти будеш диплом". Граючи з моїм сосок я імпульсу, як я їй удар великої оргазм. засинаю всередині вона тримає мене всередині її мокрої пізді ногами заспокоює моє дике розкряжування з її слова.