Філліс наказав замовний костюм пісуар тиждень тому, і сьогодні він, нарешті, приїхали. Це була дивна одяг, у якому до власника сидіти на підлозі, коліна ногу й руки за спиною. Важкий корпус пластиковий була поставлена перед їх, схожий на великий глибокої пісуари. Обличчя і груди її володаря - склав у глянцевий білий - були виставлені в чашу, і вихід труби привів до їх область паху. Людини, що його створив зауважив Філліс по телефону, що вона не буде весело, якщо деякі хлопець насправді використовували її, коли вона в ньому була.
Як він був неправильно!
Кілька вулиць від місця, де жив Філліс, була пивна, заповнити кожну ніч з важким питущих чоловіків. Пізно вночі, вона вкотила пісуар круглий спорядження назад в паб у візок, і провів його в панів у той час як ніхто не дивився. Всередині, вона поклала його на підлогу між двома належного пісуарів і втиснулася в неї. Потім вона чекала. І довгі, болісні, але дивно приємним чекати. фото голі дівчата 18 років
Через півгодини, підпилий чоловік увійшов. Він підійшов до пісуари, розстебнув мухи, а потім сказав: "Ей, що це таке, хіба це прихована камера або що-небудь?
Філліс тримав її рот на замку. Людина знизав плечима і мочитися в пісуар поруч з нею. Вона могла тільки слухати тугою струмочок.
Ще через півгодини інший чоловік з'явився. Він, мабуть, з його обличчя, що співати в невиразна і нерівномірним голос. Він, хитаючись, через пісуар з Філліс, витягнув свій член, але потім - як імпульсу Філліс була гоночної - він нез'ясовно човгають ходою підійшов до іншої пісуар, а п'яний в тому, що і на підлозі. Деякі з сечі дійшли до її ноги, але це було все, що вона є. Як розчарування!
Повернувшись в паб, група людей, говорили по-бар. "Назад у хвилину, хлопці, один з них сказав:" Мені потрібно межу ". Він додав: "У мене не було цілий день перший. Я вибуху."
Через кілька миттєвостей він, ця людина ввійшла в чоловічій, де він провів безпосередньо на фіктивний пісуар в Філліс. "Боже мій, боже мій", Філліс думки ", він, нарешті, відбувається!" Розархівування мух було чутно, а потім почалося.
"Wa-Ей сказав чоловік, і потік почав. Він несвідомо обливали особа Філліс для повного 30 секунд, а потім почав рух з одного боку в бік, розпорошення всій її верхній
тіла. Він був обливаючи її! І все це стікає до її киска, де змішалися з її вологість, і плескалися навколо стегон. Вона відкрила рот, і потік потекли між її губ. Він плеснув з її мовою, як фонтан.
Після майже двох хвилин, він, нарешті, підійшла до кінця. Чоловік похитав останні кілька крапель на обличчя, а потім пішов. "Здорово!" Філліс каже вголос. Вона відчувала себе щасливою, щоб не трапився серцевий напад! Коли пульс нормалізується, вона взяла костюм с, потягнувся руками, ні ногами, і згнітивши серце зліва. Її задоволення ніч була була, і вона була задоволена.