Коли я йду в кімнату, ваші очі повільно рухатися вгору і вниз, мій силует. Ви не можете сказати, що я ношу, але ви знаєте, вона не може бути багато. Як я вже близько ліжку, при свічках показує мене до вас. Ви мали рацію: чорний корсет мереживо, поєднуючи ремінь і стегно максимумів: ваш улюблений.

Я обережно встановити один високий каблук одягнені ногу на ліжко, і очі розширилися. Ремінь виявився навіть краще, ніж ви собі, це була промежину менш пари. Ви протягнути руку на дотик, але відступати, посміхаючись на вас. Ви відразу ж посмішкою повернутися і до початку гналася за мною. "Тпру великий хлопчик" Я дражнять, що я дотримуюся вас назад на ліжко.

Я поклав біля губи твої, а потім вирватися в останній момент. Ви захопити моє обличчя, щоб змусити вас поцілувати, але я виграв бій і піти. "Зупинити дражнити" Ви похмуро. Я дивлюся через плече на тебе і повільно нахилитися вперед, щоб зняти з мене взуття.

Ви не можете впоратися з цією вишуканих, тобто ви простягнути руку і взяти мою дупу. На цей раз я не рушити з місця, я стогнати в очікуванні. Я стартує другий черевик і вирішувати вам на спину, жадібно поцілував вас. Ви можете сказати, моє дихання вже збільшилися, але ви не знаєте, що я вже вся мокра для вас.

Ви хочете бути глибині мене, але ви знаєте, я хочу більше першого. Ви досягаєте до пальцем всередині мене, і я дугою спину, щоб зустрітися з вами. "Боже мій" Я стогнати. Ви слайда в інший і хапаюся рукою в терміновому порядку. Ваш мізинець починає бродити, і я стогнати від захвату. "Втирати" Я пошепки, і ви раді коритися.

Скоро мій анус є предметом вашої концентрації. Я не можу отримати достатньо, і я вже вибухнути, крім вас, продовжуйте приймати мене на край, а потім відступило. "Кинути ... чортів ... дражнить ... мені:" Я важко дихати.

Але тоді ви повністю зупинити, і усмішка, і крен на спині, зітхнувши. "Ні ви аж ніяк не" Я відчуваю ваше плече і тягнути вас назад на мене, одночасно засунувши мова в рот. Я знаю, ви не можете втриматися на мене набагато більше, і я притулилася руку прогулянка нижче ... і нижче.

Я не можу допомогти, але нехай стогін бігти губами, як тільки я твій член в моїй руці. "Ви мені потрібні зараз" я шепочу між шаховому дихання. Ви схопити мою руку і пін-код їх ліжко над головою. Використання ваших зубів, вам розв'язати корсет і потягніть її до себе, щоб викласти свої повні груди. Гаряче ви мої груди в рот, це занадто багато для мене, і я кричати від задоволення "ебать мене"

Я навіть не закінчив словами, перш ніж я відчув ввести мене, ах так глибоко. Вже на краю неба, я готовий, але стримує, що робить роботи. Ви знаєте, я майже там і викинути ноги над головою, просовуючи все глибше і глибше в мене. Я не можу зупинити лайку і знаю, що я не можу протриматися набагато довше.

"О, я хочу диплом ... Я хочу диплом ... ах ах ебут ебут ебут ах ах ... ебать" загинаються пальці на ногах, мої кулаки стискаються, спині дуг, закрию очі. Зітхання

Ви негайно витягнути мене на тебе, і я так само, як хочуть порадувати вас. Мої груди підстрибувати вгору і вниз з кожним з моїх ударів, ви приєднаєтеся, і я вже майже готова вибухнути знову. "Ебать! Я хочу ще раз диплом "Ви Гринь і почати все швидше і швидше ... Я не можу втриматися і кричати від задоволення, моє звільнення. голі пизди

У нетерпінні ви мене забрати, коли ми ще приєднався і сів на край ліжка. З хвилюванням я закрутився. Це був мій улюблений. Я нахилився, щоб ви могли грати з мого анусу. "Вставте його в" я шепочу, як я набирати обертів. Все швидше і швидше, поки я йду я не можу взяти. "Я хочу, щоб ви диплом зі мною на цей раз"

Я встаю і кинутися на ліжко, потягнувши ви разом зі мною. Ви не пропустите ні бити до штовхаючи ваша істота глибоко всередині мене. Я стогнати і кричати своє ім'я. Ви знаєте, ви близько, щоб ви швидше й сильніше ... "диплом зі мною, малюк" Я ремствування. Ви відчувати це, і витягнути вгору і осідлати свого шлунку. Мій рот вже відкрито, чекаємо ваших кран для входу. Як увійде, я можу відчувати це пульсуюча, ти стогнала, але я полетіти в свій забуття, як я вибухнути ще раз. Ви тільки додати до мого блаженства приєдналися до мене з вашими власними виверження в рот і на моєму обличчі. Як я вже падати назад на ліжко, я зітхнув з виконанням і облизувати губи.