Була неділя ще раз, і погода була саме така ... сумна синьої тіні і вдень, холодні на дотик. Учора ввечері, ще один прохід, життя саме тільки не те, що вона чекала. Мама і тато все життя покінчити з власним життям. Робота зробити завтра, а що нового? Пральня потрібно робити, так що це завдання сьогоднішнього дня. Яскравий бавовна і мереживні оборки, вона часто носить її кращих білизну в поодинці. Bedtime тепло в ці дні, але тільки в тому сенсі, товсте ковдру і м'які простирадла. Вона була одна в протягом деякого часу тепер, я думаю, все своє життя, можна сказати. Її розум блукає і руку задовольняє ... як правило, увечері, після робочого дня, або ліниві вихідні з ранку. Сьогодні вона була особливо викликали ... і зворушливо до мало приборкати апетит. У поспішав приступати до навантаження на прання, вона ковзає по парі тренувальні штани, на голе тіло. Вони герметичні і затишно кожної кривої, показуючи, але зручні. Те ж саме з домашнім
верхній га відповідності, вона закриває блискавку, усередині повні груди, ще збільшилося з останнього дня менструації. З її брудну білизну в кошик, вона поспішає до дверей забуваючи миючий засіб всередину. Тихо в залах, вікторіанський килим стиль квіткового дизайну і блідо-рожевими стінами. Повітря сперте тут, дегустація часу. На шляху до центру залу і вал ліфта і дверей, що ведуть на сходи. Ліфт древніх і шквалами під поверхів, так що вона вирішила просто ходити, а не. Пральні машини, які очікують, у підвалі, тільки три поверхи нижче. голі дівчата 14 років

Через кілька хвилин прохід і вона стоїть за закритій кімнаті. Її розум трохи паморочиться від поїздки, і тому, що вона не їв з днем напередодні. Коли вона йде відкривати двері, вона зустріла твердого тіла і яскраве світло. Збоями на підлогу, корзини та її одяг, як розкид бомби, що розірвалася. І молодого чоловіка, що стояв над нею, кричить з подивом і занепокоєнням. Ти в порядку, дивується чоловік, як ця тендітна дівчина дивиться на нього з замішанням. Він простягає руку сильним, засмага руку. І вона приймає його, зніяковів, що її найближчі виявлення скрізь. Людина посміхається, вибачається, і починається збирання одяг, перш ніж зрозумів, що вони були. Соромлива дівчина, червоніючи особою, завдяки йому, як вона ходить взявши у решти, майже нелюдською швидкістю. Він не може не подивуватися на збір ... м'який і сексуальний, він задається питанням, що кожен з них схожий на її маленькі тіла. Вони єдині два в пральні. Один з
Машини гуркіт, як вони миють. Темноволосий чоловік простягає руку знову, але цього разу як введення.
"Hello", говорить він, "мене звуть Джесі. Чи можу я запитати вас?"
"Звичайно, я Silvia".
"Сільвія? Звуки екзотичних ... Я не вірю, я бачив тебе тут раніше".
"Ну, це тому, що я новачок в цьому місці. Я родом з Австрії, але я проводжу семестр тут, у штаті Індіана, працюючи над докторською".
"Звучить цікаво. Ну, я прошу вибачення ще раз для мого погані манери. Я забув гроші на машини, так що я повернуся через декілька".

Сільвія посміхається, коли вона біжить руки в її волосся, оголивши шию, тільки так, що жінки знають, як це зробити. Це не залишилося непоміченим для Джессі, який посміхається, стежте за, як він виходить з дверей. Подібно до того, як він думав, щільно осел йти з тією світлою посмішкою. Привабливий, таємничий і сексуальний ... вона повені його думки, як він поспішає наверх, щоб знайти більше кварталів. Він спотикається на крок і майже падає ... але він дуже зайнятий, щоб турбуватися. Він сподівається, вона все одно у підвалі, коли повернеться. Сільвія шукає відкриті машини і знаходить його відразу. Там в один, поруч з пляшкою миючого засобу, які вона зараз розуміє, що вона забула. Видалення кожного виробу в машину, вона не помічає, що один з них падає у бік, на підлогу. Зміркувавши, вона вирішує просто позичити миючий засіб з пляшки, що вже є. Звичайно, той, хто залишив її, і не помітять, що мало що пропали без вісті. Вона викручує кришкою і як вона буде
джин лити, Джессі приходить перебору назад у кімнату. Здригнувшись, Сільвія, майже крапель пляшку, але замість цього повертається спокій.
"Я сподіваюся, що ви не просто покласти, що відбілювання у ваш вантаж прекрасного нижньої білизни!", Каже він жартівливо.
"Ха! Це твоє? Bleach!"?
"Ха-ха, це, звичайно, моя, але ні, це не вибілювати. Та я жартую". "Схоже, що ви забули 1" він говорить, як він піднімає її пару коричневого, трусики бавовна.

Вона червоніє, коли він знову поміщає їх в руці, за винятком, а не відпустити, він дає їй руку стиснути і тримає його, і в той же час замок око з нею. І перелякана й схвильована, вона не знаєте, що робити далі. Не роздумуючи, вона штовхає до його живота іншою рукою, але не жорстка. Як швидко, як вона це робить, він хапає, що рука теж і тримає його міцно. У те, що здавалося на все життя, і обличчя його, груба з 2-х денний тінь, плаває вниз в повільному русі на неї. Їхні губи натиснути разом викликає миттєве тепло і поколювання по всьому тілу. Замість звільнення, він тягне її тілу ближче, штовхаючи її груди здіймалися на грудях. Вона глибоко дихала, і він краде кожен подих. Його губи м'якими супроводжується легким печінням, заподіяну його вуса неголений. Він ручки нижню губу зубами, смикав, поки вона не стане на спині звуковий присмак. Вона може відчувати його опуклість зростаючої крізь тренувальні штани. Комок в джинсах знаходиться трохи лівіше і зустрічається з її правого стегна, як він звільняє руки в неї з рук і поміщає їх на її задньої частини. Розсувні їх вгору і вниз, він заграє з верхньої частини її дупу, перешкоджаючи його рукою ковзав між тканина її штани і голий шкіри. Вона вважає, гладка і тепла до нього. Її шкіра фірми, але м'які на дотик. Ця дівчина породисті, чисті від кінчиків волосся до ноги. І він хоче, щоб її більше, ніж вона повинна дозволити йому зайняти. Джессі вистачає дві повні жмені волосся і тягне назад голову Сільвії, грайливо. З її шию викрили, він має смак її. Сінкінг зубами в ніжне м'ясо й засовуючи мову з його рота, він запускає його вгору по шиї, поки не доходить до мочки вуха. Він обережно буксири частки, як птах, це черв'як з отвору. Вона може відчувати приплив крові до мозку хвилями, кидаючись до кінчики її грудей, кидаючись до малюсінькі кнопки задоволення в ній штани. Її
все тіло пульсує, як один стійкий серцебиття. Вона чує її серце калатало в її голові. Це оглушливий і важким. Опускається пальцями в плечі. Благаючи взяв він і поклав на пральній машині, він тягне вгору по стегнах, одним рухом, помістивши її на її вершині. Вона зараз сидить, розставивши ноги її своїм тілом в проміжках між ними. Лизатимуть і кусати і цілувати, більше одягу, почала падати. Вона стягує з нього футболку. Він жорстоко ріпи у неї блискавка, оголюючи пару плоті. Його обличчя зникає в м'якій долини. Він кусає кожного соска, погрожуючи 1 скибочка відразу. Шкіра навколо кожного з них червоні від його грайливі зловживань і її промежину стає все більш мокрою, продовжує він. Гарячого зволоження можна побачити через піт і відчув проти його шлунок, як його рот досліджує більш грудей. Смикаючи себе за джинси, верхня кнопка стає скасувати. Працюючи разом, Джессі слайди долонею всередині пояса її потім, як вона тягне на більш гудзики. Його рука миттєво просоченої і призвело до його великий, середній палець ковзає зверху один клапоть, і в край відкритого каналу. Тепла є дивним і пальцем хоче більшого. Замість того, щоб натискати його всередину, він тягне руку вгору, примушуючи його удар кінчиком клітор при виході. Його руки назад, і тепер обидва натягаючи штани, в результаті чого її стогнати в очікуванні. Він закінчує розстібаючи і тягне їх повністю вимкнено. Відкинувши їх у бік, він йде прямо до роботи, але на цей раз з його вуст. Стоячи на колінах, він дражнить спочатку, дозволяючи лише кінчиком мови освіжити шкіру прямо над початку її щілини. Обережно, він працює мовою вниз, відстежуючи по кожній губою, у вузькому колі. На третій поворот, він дозволяє посилити мова і замість того, продовжувати по краях, напрями його, глибоко всередині неї. Сільвія, здивовано ахають і стискає голову Джессі з руки ... притискаючи щільно до її промежини. Джессі не відступити, а замість цього дає їй те, що вона хоче. Його мова продовжує в повному обсязі ударів, смоктати губами в її клітор. Він може відчувати це, повний крові, пульсуюча між губами. З одного боку, він натискає пальцем на неї, як він як і раніше приємне з набитим ротом. Він може відчувати її насолоду зростає і її тіло бажаючих спазму. Її стогони чути вздовж стін але все ж заглушив гуркіт машин. Яскравий, гарячий сонячне світло ллється з вікон ... на їх оголені тіла. Член Джессі є пульсуюча з твердістю. Крихітна крапля його precum має падали нижче його, як він болить позиціонувати себе в ній. У вертикальному положенні, він ставить ноги навколо нього, притискаючи витрачати, як перелякана дитина. З кінчика члена, він заграє з нею щілини. Чергування скоротити удар, і тертя між клітор, він, нарешті, удари один раз, дуже глибоко. Використання її дупу фірми вхопитися, він починає качати його тіло. Він повільний, але неухильне ... і кожен рух глибоко. Голова і потім зникає, і потім зникає. Як цокання годинника штрафу, повільно, але гладенька, вона дозволяє йому ковзати і вихід з неї тепло.

Він відчуває, як я плавлення всередині тебе ... ходити і виходити з тунелю мокрих тепла. Я не стримати. Ваш оргазм ось-ось почнеться. Ви облизуючи губи все більше і ваше обличчя напруженим і жорстким. Твої очі встановлюються на шахті, як я, як і раніше, що дозволяє пальцем втирати в кола навколо клітора в той же час. Ваш оргазм починається з задихатися, а потім сильна тряска і гучні стогони. Там у переважній щільності навколо мого члена як спазми каналу, тягне мене в глибоке. Це дістав мене, як і теплу руку. Він у цей час, що я відчуваю приплив моєї. Я досяг точки, звідки немає повернення, і я знаю, що диплом буде випливати у всьому світі сплеск всередині вас. Я відчуваю, життя і смерть в той же час. Оскільки мій розум стає порожнім, я бачу твоє вологе обличчя, повні пристрасті і стогін болю. З остаточним, жорсткий удар, я починаю моє звільнення. Твої очі загоряються і тріщини губ легку посмішку задоволення ... як вам дивитися на мене втратити контроль. Ви можете побачити маленький хлопчик у мене виходить, любляча мати ... коханця. Ви відчуваєте себе світ спінінг під ... і чути Богів сміються над нами зверху. Речі ніколи не будуть однаковими.