Венді вийшов, щоб отримати ранкову газету, як вона кожну суботу. Вона любила випити свою каву і читати його, перш ніж вона прийняла душ.

Вона чула, як витягти мотоцикл на дорозі, як вона зняла хочете оголошень. Вона встала, щоб подивитися, хто це був.

"Ей, Венді!" Чад, як він кричав revved двигуна. "Як і моя нова іграшка?

"Це добре, але досить голосно, щоб розбудити мертвих!" вона теж кричали. голі дівчата 18 років

"Сідайте на!" сказав він, посміхаючись.

"Приходьте на хвилинку". сказала вона поверталася всередину.

Чад відключити велосипед і увійшов всередину. Він схопив пиво з холодильника.

"Пиво вже? Венді запитав дивлячись на годинник.

Вони були друзями багато років і це не було сюрпризом для неї. Вона завжди Міллер Час для Чаду.

"Давай дівчинка, підемо на прогулянку".

"Мені потрібно прийняти душ по-перше, я не можу вийти таким чином. Вона заскиглила.

"Fuck, що покласти ду-ганчіркою і дайте вдарив його." він говорить, що випускають відрижку.

Венді поспішив і взяв швидкий душ. Вона одягнула бандана і деякі макіяж. Вона одягнула улюблені шорти Жан та рожевому топі, які відповідають її бандана.

"Чи готові ви ще? запитав він закінчив другу пива.

"Мені потрібно жилет". вона каже, схопивши її джинсову жилетку та мобільний телефон. "Я готовий зараз". сказала вона посміхаючись.

Вони стрибали на велосипеді і гуркотіли по дорозі. Вони пішли до клубу байкерів на сніданок, а потім поїхав на околицю міста для Кукаут.

Він отримав гаряче, як день продовжував і Венді зняла жилет. Пива пішов швидко і скоро кожен був п'яний і бешкетник. Венді і Чаді були загравання один з одним і флірту стала більш інтенсивною, як і день перетворився на ніч.

"Чорт дівчина ви подивіться спалили". Чад сказав натягуючи ремінь через розкриття її засмаги марки.

"Я в порядку". сказала вона, горіло під його рукою.

Він вибухнув у неї на плечі даючи їй мурашки по шкірі. Її соски стояли струнко. Він знав, що вона не носить бюстгальтер і це змусило його рогатими, ніж у пеклі весь день.

"Ходімо погуляємо". Вона говорить, що дає йому подивитися, що говорить, що вона рогової теж.

Поки вони йшли він розповів їй, як вона виглядала гарячою, і якщо він не знав, як себе вести, він би прибив її зараз.
Вона засміялася, як вона тримала його за руку і притиснув її сиськи на його руці.

Вони ходили навколо ставка, флірт ще. Існував пірсу ідеально підходить для сидячого на так вони сиділи і жартували навколо на деякий час. Венді подивилася на Чад і посміхнувся, коли вона почала відчувати його промежину. Вона повільно розстебнув штани і звільнив його масове зведення.

Вона опустила рот його член і починаю спускатися вниз на нього. Він стогнав, як вона наспівувала тихо. Вона встала і зробила сексуальний стриптиз для нього. Він дав їй слайд з нього одежу його, наступна річ, він знав, її сиськи були в його особі. Він, не гаючи часу смоктати жорсткий рожеві соски, які були дратувати його цілий день.

Вона позиціонується себе на його член, і він повільно увійшов у неї. Вона їхала повільно, йому, як він пестив її повні сиськи.

"Ось і все, жиру півень мою дитину". він сказав, як її киска почала більш вологими з кожним ударом.

Вона стала терти її клітор, як він ущипнув її за сосок.

"Давайте я вам допоможу". він говорить, керівних її з його півень. Там у неї на спині, обличчям у її піхву в секундах квартиру. Він засунув палець в її кицьку, як він клацнув мовою кільце їй на жорсткий клітор. Венді звивався і вигнув спину, коли він зробив свій диплом.

Вона благала його ебать її, як вона отримала на рачки. Чад орав його півень глибоко в її соковита киска і протаранив її важко. Вона стогнала і просила його півень складніше, оскільки він потягнув її соски.

Він протаранив її кілька разів, а потім вибухнув усередині неї. Вони обидва впали і піймали їх дихання.

Вони одяглись і вирішив залишити партію. Коли вони під'їхали до її будинку, вони були рогові знову. Вони були напівголі до того часу вони під'їхали до її порога. Вони ледве-ледве повз кухні, коли вони розірвали один одного одяг і трахкав знову на підлогу.

Чад відправився додому після цього і Венді пішли спати. Її киска була біль, але вона знала, що не буде в останній раз він буде ебать її в сирому вигляді. У самому справі, вона поставила її на сполох, щоб вона могла здивувати його рано вранці.