Я втік від моєї проблеми, коли мені було 18 років. Я не міг виносити самітність і болісно відхилив чоловіків більше. Я взяв те, що це невелика сума грошей, і я як раз тримав водіння, поки я не скінчилися гроші і майже з газу.
Я був у дуже поганому районі під час, але мені потрібно було отримати гроші відразу ж! Я пішов у заправну станцію і почав загравати з молодою фахівця. Він подивився, як він має потребу в душ, і він здавався дуже неосвічений, коли він говорив. Було пізно, і я був єдиним клієнтом так що я почав загравати з ним. Намагаючись вільного газу.
Здавалося, він не зацікавлений, як і всі люди. Я готовий був піти, і я чув, як він сказав "Стоп!" Я обернувся, і він показав мені йти за ним. Я пішов з ним до кімнати касу. Це був брудний і брудний. "Покажи мені свої сиськи, і я подивлюся, чи зможу я вам допомогти. сказав він чекав з посмішкою.
Я підняв сорочку і показав йому свій бюстгальтер. Я повільно зняла передній застібкою і показав йому мої голі цицьки. Ущільнювачами з них виглядають більшими і він зійшов з розуму, коли він побачив, як мало вони були. "Не достатньо добре." сказав він, похитуючи головою.
Я почав плакати. "Може бути, ви смоктати добре?" Він запитав проведення гроші. Я кивнув головою, як я hoooked ліфчик і витяг сорочку вниз. Він вийняв член м'який і сказав: "Це краще бути добрим".
Я почав чіпати його кульгавість член і став прямо в лічені секунди. Я впав на коліна і почав смоктати його. Він стогнав, як він засунув обличчям вниз. Він тримав мою голову і став скажено рот. Все було завершено протягом декількох ударів, і він зробив мене проковтнути його сперму. Я встав і протягнув мені гроші. Він дав мені заповнити бак, і я поїхав так швидко, як міг.
Пройшло зовсім небагато часу, і я був заробляти гроші смоктати хуй, а потім, що перетворилося на жах. Ніхто не хотів мене для мене, вони просто хотіли бути відсмоктується. Мені вдалося зберегти гроші, коли я почав проведення часу гольф-клуб. Я хотів би дати тільки оральний секс багатих людей похилого віку, які були п'яні і рогові, але не достатньо рогової ебать, тільки рогової достатньо, щоб одержати від їх породи.
Через кілька років для цього, я зберіг досить грошей, щоб зняти квартиру і після цього я отримав роботу. Я до сих пір пішли до клубу на вихідних, щоб якість роботи удар. Я зберіг досить, щоб грудні імплантати.
Після мого хворобливого відновлення, я почав відчувати себе більш впевнено. Я відчував, як люди дивляться на мене і флірту, було таким новим для мене. Я опинився включений моїм новим тілом. Я провів багато часу перед дзеркалом, дивлячись на них, і позування.
Я опинився в одних сорочках, які показали їх і я поклявся, що ніколи не носити бюстгальтер знову. Я любив свою нову сиськи! Я любив грати з ними, коли я дивився телевізор, і коли я прийняв душ я не міг зупинити торкаючись їх. Це початок моєї нової одержимість сексом. Я хотів, щоб інші включається в мої сиськи теж.
Я почала ходити в стриптиз-клубів, аматорських ніч, і увагу я отримав від чоловіка мене рогові, як пекло. Незабаром я почав працювати у стрип-клуб і робити більше грошей, ніж я міг мріяти. Я любив дражнити людей.
Я працював номер VIP, де люди платили великі гроші є приват-танець танцюрист для них. VIP кімната була замкнена, і було що-небудь піде кімнаті. Чоловіки не повинні торкатися нас, але я завжди давав зрозуміти їх. дівчата 18
Я любив з ним смоктати мої груди, а я верхи них. Те, що я зробив їх міцно мене навіть рогатими, і я завжди вдавалося звільнити своїх птахів під час мого танцю. Я дражнила їх своїм голена киска робить їх просять ебать. Я грав важко отримати для маленьких, а потім ляснув себе на них зверху, виїжджаючи на дорогу швидко і жорстко.
Я дозволю їм ебать мене в дупу, якщо вони хочуть, і вони завжди залишаються задоволені.
Одного разу, мій бос прийшов у неробочий час, і я була просто його брата. Він очманів! Мені вдалося переконати його приєднатися до нас. Коли ми зробили, він сказав своєму братові, щоб залишити .... тоді він вистрілив мені не за правилами.
Це було багато років тому, і я не пишаюся тим, що я і зробив. Я одружений на прекрасній людина, яка мене обожнює та обожнює мене. Секс з ним дивовижний і дуже любить грати з моїх грудей стільки, скільки і я. Я все ще люблю одягатися сексуально і подобається, коли люди дивляться на мої тверді соски. Єдина відмінність в даний час є тільки одна людина дозволив смоктати їх.