Я взуттєвої фетишист. Просто насоси високого стилю п'яти. Я без розуму від них, і коли я їх бачу я зійду з розуму.

Я працював на мою сестру в законах будинку. Вона повинна була піти в магазин, щоб забрати деякі речі, щоб я міг закінчити цю роботу. Я знав, що вона зникне, по крайней мере 30 хвилин. Другий вона пішла, я побігла за своїй спальні і в її шафі.

Там я шукав її сексуальні шпильки. Я бачив їх на неї, а зараз у мене була можливість, щоб дійсно отримати з ними. Я знайшов обидві пари, темно червоні і чорні. Я встав і натягнув штани і нижню білизну вниз. Вже зараз у мене був дуже жорсткий промах. голі дівчата

Я взяв один чорний і поклав ноги ящик над головою хуй, і п'яти чашку навколо моєї кулі. Я подивився на себе в дзеркало і дійсно отримав дуже і дуже складно. Я взяв червоний 1 і поклав мій ніс в його запах її мускусним запахом. Потім я почав працювати шпильках вгору і вниз, мій член, тримаючи його за тонкий каблук. Я протаранив його з моїм стегнах, обертаються і, нарешті, прийшов у взутті. Який гарний навантаження.

Я потер диплом всієї внутрішньої і зовнішньої взуття, переконавшись, що там було багато розмиття. Я зробив те ж саме з червоним. Я поклав їх назад в шафу, сподіваючись, що вона буде носити їх на роботу наступного дня, і, можливо, помічати щось не зовсім про те, як вони виглядали, і, можливо, пахло.

Я отримую тільки важко писати про це.