Я думав про тебе весь день ще раз, перебираючи в умі, як ми переміщалися разом, наше дихання синхронізована з напрямками ваші стегна і низький стогін, що піти від мене, як пристрасть зростає. Я люблю його, коли ви натискаєте слідом мені губами над поверхнею мої плечі, ніжна ласощі для чутливої області між моїми вухами і плече. Моє тіло напруженою руки витягнути мене aginst вас.
Відмінність в нашій шкірі таке turnon для мене, палево-білого м'яса, повні груди DD і руде волосся такі різні, ніж лиса голова, темно-коричнева шкіра і м'язові твердого тіла. Але, схоже, поєднуються один з одним, як шматочки головоломки, я ніколи не була людина, яка наповнив мене так, як ти, чорний жорсткий монтаж кран мені так добре, що я знаю, що ми були Ment бути разом саме таким чином знову і знову.
Я відчуваю, що великий жорсткий півень, як натиснути щільно позаду мене прокладки між щоками моєї круглої дупою, і ми разом рок, як ви битися у відповідь на тертя наших тіл, але я хочу більше, і я буду судитися з вами, щоб покласти в ваш півень моя кицька, але ви тільки дражнять мене злегка зменшивши ви лежали 9 дюймів aginst моя кицька губи і повільно, удар вперед і назад. Чорт мені потрібні всередині мене не дражнили мене майже з розуму,
"Fuck кицька вашої дитини, будь ласка, ти мені потрібен ебать важко!"
Мої слова приносять низький стогін від вас, як вологість вибивати з перших доторкнеться до cockhead. Не в силах стримати Я відчуваю тебе зонда уста моя кицька, і я отримую все жарче і не може стримати стогони і тремтіння в моє бажання, ваша твердість преси губи один від одного і полегшує повільно лізу в їх герметичності.
Чорт забирай дитини, якого вам так чертовски жорсткий я повинен прийняти його повільно. Umm ... вважаєте, що ваш жорсткий півень дівчина, так само, як ваша, що щільний білий кицька моя ".
Ах так я це відчуваю!
"Так! Саме так, інсульт дитина мене ... Будь ласка, глибше я повинен відчувати тебе всю дорогу дюйма"
Ваша ліва рука прив'язана до моє стегно тягне мене назад, і я відчуваю вашу твердість прес глибокий,
"Умм-так, я люблю його глибоко просто тримати його тут же"
Ви битися, як я використовую моя кицька порушити тебе ще більше, tighting вниз навколо тобі, що я нагороджений, як ви глибоко і гнучкі тяги важче. Вона відчуває себе так добре, коли ви перший легкість всередині мене, мені це подобається, що я ще не соковита, має тертя вашого півня більш напруженим, і я знаю, що буде добре і мокрого дуже швидко.
Чорт Я люблю, коли ви отримуєте агресивною, і ми йдемо на це, поки, як я так мокрий ми можемо чути, як ми натискаємо разом, але я повинен закінчити, і я повинен просити, щоб отримати трохи, що мені потрібно ...
"Будь ласка, дитина наніс мені удар! Завдав мені удар жорсткий!"
І ваш відповідь на гарчання глибоко, візьміть мої стегна і сили тяги, поки я не спазм навколо вас у моїй першій кульмінації. Боже, що мені було потрібно, як моя кицька муфти ви міцно я легкістю повільно інтенсивних скорочень до громадськості. Ми обидва знаємо, що це тільки початок мого Каммінг на моїй великий чорний півень.
"Більше, дитинко, ти мене добре і мокрий зараз, але я як і раніше необхідно для тебе ебать мені важко і зробити мене кремом над тобою".
"Дівчина ви знаєте, як гарячий, ти даєш мені, коли ви говорите всі паскудна, гарні білі дівчата, як ти мені кажеш до пішов на хуй сильніше, я знаю, ти любиш мене бити, що мало рожеві киска, ви готові?"
"Та малюк, зараз .... я потребують в ній!"
Fucking мене так сильно, що ліжко починає бити стіни, а ви мені чертовски я просити. Але я знав, як змусити вас стріляти ваш диплом глибоко, я знаю, як важко вам спробувати утримати, але коли я починаю затягнути стіни мого вирвати ваші удари отримати складніше і глибше. Знову і знову я Стисніть чого ви право на межі Каммінг
"Там дитина, є те, що, де ви хочете, щоб я поклав мій диплом, в глибині, що мало киска?"?
"Так! Тут же, диплом у мене дитина. фото голі дівчата 12 років
Це були слова, які ви чекали, щоб я сказав, і з запеклої серії ударів ви стогнати і вибухнути в моє піхву, наповнюють мене до країв і пульсуюча ваш прес-реліз всередині мене, а не один, залишиться не знаю, що сіпатися і пульсуюча, як Ви включаючи викличе мого останнього оргазму, і це, і ви гарчати глибоко, як ви відчуваєте, стискаючи і тепла з моїх диплом суміш з вологістю, і я йду млявим, піт, просочених і слабким з-під влади мого чорного півня.
Ах так, я думав про тебе сьогодні, і я не можу чекати, щоб побачити вас пройти через двері, так що ми можемо зробити це знову і знову.